donatii

Cu fiecare gest de susținere putem schimba lucrurile în bine. Dacă vrei să ni te alături pentru a-ti ajuta semenii o poţi face prin:

  • donație prin virament bancar. Donaţiile se pot face prin transfer bancar în următorul cont: IBAN RO39 RZBR 0000 0600 1727 7428; Banca Raiffeisen Bank in contul deschis pe ASOCIATIA BARRIER – AFJ
  • debit direct

Direcționează 2% din impozitul pe venit Asociatiei Barrier
Procentul de 2% din impozitul pe venit nu este o donație, ci reprezintă o sumă din impozitul anual pe venit datorat statului.
Prin prevederile codului fiscal, statul permite direcționarea a 2% din acest impozit către o organizație non-profit ce acționează în sprijinul comunității. Dacă te-ai hotarat să direcționezi 2% din impozitul pe venitul anual către Asociatia Barrier, te rugăm să descarci formularul 230 (pdf) (pentru venituri doar din salarii) sau formularul 200 (pdf) (daca ai si venituri din alte surse – cum ar fi cedarea folosintei bunurilor/chirii, drepturi de autor, etc), să completezi cu datele personale la capitolul I, să semnezi și să trimiți prin poștă către administrația financiară de care aparții, nu mai târziu de 23 mai. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne contactezi la contact@asociatiabarrier.ro.

Poti descarca brosura de prezentrare de aici.

Direcționarea a 2% nu reprezintă un cost pentru contribuabil.

asociatia-barrier-baner-doneaza